Boğazözü İlkokulu
GİRİK KÖYÜ GİRİK KÜME EVLERİ NO 1 MERKEZ / ADIYAMAN

VİZYON

Herkesin kendini değerli hissedebileceği, kendini geliştirip tatmin edebileceği, kimseden mükemmellik istemeyen, öğrencilerin “öğrenmeyi öğrenme” felsefesini benimsemiş, kendini geliştiren, demokrasiye saygılı, değişen dünyaya ve teknolojiye uyum sağlayabilen paydaşların birbirine destek olduğu karar aşamasında söz sahibi olduğu, herkesin okulumuza severek ve isteyerek geldiği bir ortam oluşturmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çağın gereklerine uygun, çevreye değer veren ve saygılı olan, okumayı seven, bilimsel düşünebilen, teknolojiyi kullanabilen, üreten, demokratik öğrenciler yetiştirebilmektir.

Öğretim Şekli :Okulumuzda 1.,2. ve 4. sınıflar beraber eğitim görmektedir.

Okulumuzda 1.,2. ve 4. sınıflar beraber eğitim görmektedir.

Okulumuzun ısınması sınıfa kurulan kömür sobasıyla gerçekleşmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine yaklaşık 18 km uzaklıkta bulunup , 10-15 dakikda şehir merkezinden okula ulaşılabilmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy yaklaşık 20 hanedir. Kış aylarında soğuk olmakla beraber yaz aylarında serin olmaktadır. Köy, tepe üzerine kurulmuş olup, dağınık bir yerleşim yoktur.